ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ZZ.DOT
A valuable associate of the Omnicom Group, one of the biggest advertising networks worldwide...
SERVICES
We provide integrated communication strategy on each of the following fields as well as the entire spectrum they form if combined ...
ΤΗΕ AWARDS
ZZ.DOT has been awarded 25 advertising and communications Ermis Awards since 2005...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι κάνουμε

Στην ZZ.DOT λατρεύουμε τα brands. Σκοπός μας να τα βοηθάμε να γίνουν πιο πολύτιμα στους ανθρώπους. Το κλειδί είναι η αναζήτηση βαθιά μέσα στα δεδομένα για την απόκτηση ισχυρής γνώσης, η οποία με την σειρά της οδηγεί σε δημιουργικά αναπάντεχες ιδέες. Αυτό εξάλλου πρεσβεύει και το motto μας: «Activating ideas». Ιδέες που οδηγούν σε ολοκληρωμένη επικοινωνία τόσο ισχυρή και καινοτόμο, ώστε να μπορεί ν’ αλλάξει τον τρόπο που οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τα brands και συμπεριφέρονται προς αυτά.

Με άλλα λόγια, στην ZZ.DOT βοηθάμε τα brands να κατανοήσουν καλύτερα τους καταναλωτές, να ταυτοποιήσουν τις συμπεριφορές και τις προτιμήσεις τους. Είτε μέσω καλύτερου targeting και πιο εξειδικευμένου segmentation, είτε καλύτερου loyalty management και lifetime value, πάντα χρησιμοποιούνται όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να ενδυναμωθεί η σχέση ανάμεσα στα brands και τους καταναλωτές. Γιατί όσο στενότερη είναι αυτή η σχέση, τόσο περισσότερη αξία αποκτά. Η αξία είναι ο συνδετικός κρίκος. Είναι αυτό που συνδέει τους ανθρώπους με τα brands και τα brands με τους ανθρώπους.