Πολιτική Απορρήτου

Το περιεχόμενο αυτού του Δικτυακού Τόπου ανήκει και διοικείται από την ανώνυμη εταιρεία που είναι καταχωρημένη στο "ZZ DOT ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" («ZZ.DOT») και είναι στη διάθεσή σας αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Μέσω της εισόδου σε αυτόν τον ιστότοπο ή μέσω της χρήσης του, αποδέχεστε όλους τους παρόντες όρους και την πολιτική απορρήτου μας. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον Ιστότοπο.

Συλλογή δεδομένων - Πολιτική απορρήτου

Κατά την επίσκεψη στην Ιστοσελίδα μας, εκτός από τις προσωπικές πληροφορίες που καταχωρίζετε προφορικά για μια αίτηση εργασίας, ενδέχεται να αποθηκευτούν ορισμένα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο και την ώρα που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο (π.χ. τον ιστότοπο από τον οποίο συνδεθήκατε σε αυτόν τον ιστότοπο, την ημερομηνία την επίσκεψή σας κ.λπ.). Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα και το περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας. Η ZZ.DOT σέβεται την επιθυμία σας για προστασία και ιδιωτικότητα των προσωπικών σας πληροφοριών.
Οι προσωπικές πληροφορίες αποθηκεύονται μόνο εάν το έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, στα αντίστοιχα πεδία για την παράδοση πληροφοριακού υλικού.