Η Εταιρεια μας

Η ZZ.DOT ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε διαχειρίζεται κάθε διεθνή και εγχώριο πελάτη με τον ίδιο στόχο: την αρχικά εις βάθος κατανόηση των αναγκών του και στη συνέχεια, το σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων. Με αφετηρία, πάντα, τη δημιουργικότητα αλλά και τη σωστή στρατηγική προσέγγιση, η ZZ.DOT, προσεγγίζει κάθε project μελετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του για την πραγματοποίηση των εκάστοτε στόχων.   

Πιστεύω μας, η κατανόηση των επικοινωνιακών αναγκών όσων μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες μας. Σημείο εκκίνησης , ο εκάστοτε πελάτης και οι διαφορετικές ανάγκες του για τις οποίες προσφέρουμε εφαρμογές που τις καλύπτουν κάθε φορά με τον καταλληλότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Φιλοσοφία μας είναι η στρατηγική προσέγγιση κάθε πελάτη και ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας ανάλογα τα ζητούμενα κάθε project, σε συνδυασμό με τα δεδομένα της εποχής και τα πλεονεκτήματα κάθε τεχνολογίας και τεχνογνωσίας.

Με τη δημιουργικότητα επικεφαλής και με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη , αντιμετωπίζουμε κάθε νέα πρόκληση με ενθουσιασμό και αναζητάμε, με τον πιο πρωτότυπο και τεχνολογικά πρωτοποριακό τρόπο, ιδέες που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία!  

Google Partner